3 dagars semester

Frida Skattberg
Låt mig presentera min brorsdotter Hailey. Världens sötaste lilla charmtroll som jag busat och myst med de senaste dagarna. Min storebror Alexander med sambo Felicia och dotter Hailey kom till Gotland för ett par dagar sedan. Sedan dess har vi umgåtts hela dagarna och bara haft det så himla mysigt. Jag älskar familjetid och har valt att ha lite ledigt från social media och annat jobb. Nu är jag dock tillbaka på jobbet och ska varva det med massa mys och bus också. För de stannar ganska länge hos min pappa, vilket gör mig så lycklig i själen.
Att få vara faster till Hailey är så himla fint. ♥

Nu ska jag kila ut i köket och börja jobba. Hoppas att ni alla har haft en fantastisk midsommar. Ha en fin söndag, vi hörs lite senare med ett gott recept. Stor kram! ♥
  1. Vill bara säga att en utav de saker jag som läsare uppskattar hos dig är din genuina, fina tacksamhet över det viktiga sakerna i livet, som ofta annars tas för givet. Stor kram!

    1. Vad jag blir glad. Tack snälla! Stor kram till dig. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..