ANNONS

Tips på 4 enkla Isglassar

/

Nu när våren äntligen är här så är det absolut hög tid att göra glass, inte sant? Allra helst isglass, i alla fall om jag får bestämma. Jag älskar isglass och tänkte just därför tipsa er om mina allra största favoriter. 🙂

Kiwi Isglass
Isglass med Kiwi & Lime. 3 ingredienser är allt som krävs. Enkelt och ljuvligt gott!

Isglass Jordgubb
Isglass med Jordgubb & Citron, även denna görs på 3 ingredienser. Så god. Smakar verkligen sommar!

Isglass mot halsont
Isglass mot halsont” kallar jag denna. Det är för att den innehåller sådant som sägs ska vara bra mot halsen vid förkylning. Däribland citron, ingefära och honung. Ljuvligt god att äta även med en hals som inte ömmar!

Mojitoglasspinnar
Och sist men inte minst – Mojitoglasspinnar. Dessa innehåller ingen alkohol, men det kan man tillsätta om så skulle önskas. Galet goda är de i alla fall! En perfekt glass att svalka sig med en härlig sommardag.

Har ni någon favorit-isglass att tipsa om? Jag vill jättegärna prova även era favoriter!! ♥

2
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00