ANNONS

Chokladbollsdip

/

Chokladbollsdip
Alltså, nu mina vänner vill jag dela med mig av någonting himmelskt gott. Nämligen Chokladbollsdip. Ni är många som tidigare provat min Nutelladip, men denna slår den dipen med hästlängder!! Då förstår ni ju.
Jag kom på idén idag när jag bakade ett annat bakverk med chokladbollssmet. Var tvungen att prova med detsamma och det blev SÅ himla gott! Finns inga ord. Tänk er en fluffig chokladbollssmet som du äter tillsammans med färska bär. Himmelriket.

Chokladbollsdip
Du mixar enkelt ihop alla ingredienser snabbt och enkelt. MUMS!

Chokladbollsdip, 8 port:

Ingredienser:
200 g philadelphiaost
1 dl florsocker
0.5 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
2 dl vispgrädde
2 msk starkt kaffe (kokt, avsvalnat)
30 g smält choklad
1.5 dl mixad havregryn

Gör så här:
Vispa upp philadelphiaost, florsocker, kakao och vaniljsocker fluffigt. Tillsätt sedan vispgrädden och fortsätt vispa till ett fast fluff. Rör sedan ner smält choklad och krossad havregryn. Vänd runt tills dipen är väl blandad. Häll upp i en skål och börja dippa!!

Chokladbollsdip
Hoppas att det ska smaka. ♥

0
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00