Chokladbollsdip

Chokladbollsdip. Kan vara det godaste att äta till frukt och bär. En fluffig chokladbollssmet som du doppar frukt och bär i. Ljuvligt gott! En enkelt och perfekt dessert att umgås med vänner och familj över.

Chokladbollsdip
Alltså, nu mina vänner vill jag dela med mig av någonting himmelskt gott. Nämligen Chokladbollsdip. Ni är många som tidigare provat min Nutelladip, men denna slår den dipen med hästlängder!! Då förstår ni ju.
Jag kom på idén idag när jag bakade ett annat bakverk med chokladbollssmet. Var tvungen att prova med detsamma och det blev SÅ himla gott! Finns inga ord. Tänk er en fluffig chokladbollssmet som du äter tillsammans med färska bär. Himmelriket.

Chokladbollsdip
Du mixar enkelt ihop alla ingredienser snabbt och enkelt. MUMS!

Chokladbollsdip, 8 port:

Ingredienser:
200 g philadelphiaost
1 dl florsocker
0.5 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
2 dl vispgrädde
2 msk starkt kaffe (kokt, avsvalnat)
30 g smält choklad
1.5 dl mixad havregryn

Gör så här:
Vispa upp philadelphiaost, florsocker, kakao och vaniljsocker fluffigt. Tillsätt sedan vispgrädden och fortsätt vispa till ett fast fluff. Rör sedan ner smält choklad och krossad havregryn. Vänd runt tills dipen är väl blandad. Häll upp i en skål och börja dippa!!

Chokladbollsdip
Hoppas att det ska smaka. ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..