Grön Smoothie med Spenat och Avokado

Gör en hälsosam smoothie som lyser i grönt! Denna innehåller både spenat, citron och ingefära. Alltså rena hälsoboosten!

Grön Smoothie
När jag delade en insta story om denna Smoothie, en liten film på när jag mixar den, ja då svämmade inkorgarna över överallt. Mail, DM, pm och allt vad det heter. Ni var många som önskade receptet. Kul! Jag älskar denna gröna Smoothie, den innehåller allt jag försöker få i mig om dagarna vilket är toppen. Och så är den otroligt fräsch och god. Ingen barnvänlig smoothie kanske, då den varken innehåller mjölk, yoghurt eller banan. Men för oss som gillar nyttigt så är denna TOPPEN!

Grön Smoothie, 2 glas:

Ingredienser:
2 dl fryst mango
1 avokado
2 nävar bladspenat
1 citron
1 bit ingefära (jag tar ganska stor bit – men välj storlek efter smak)
2 dl vatten
2 msk chiafrön

Gör så här:
Mixa alla ingredienser i din mixer. Tillsätt mer vatten om du vill ha en tunnare konsistens på smoothien. Drick och njut!!

* Denna smoothie håller sig jättefint ett par timmar i kylskåp. Perfekt ifall du vill göra den på morgonen och t.ex. ta med till jobbet för att dricka under eftermiddagen. 

Frida Skattberg
Nu ska jag fortsätta jobba och dricka smoothie! Jag har deadline på stora jobb som ska in idag. Snart kan jag skicka in allt! Så skönt!! 🙂

Ha en strålande dag! Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..