Fridas Bakutmaning – November

Fridas Bakutmaning kan du läsa mer om här

Chokladbrownies
Vi ska baka: CHOKLADBROWNIES.

I november månads Bakutmaning så ska vi baka Chokladbrownies.
Dessa brownies måste innehålla någon form av choklad. Hur- och när ni tillsätter chokladen till denna brownie får ni välja själva. Tänk gärna lite utanför boxen.

Det ni gör nu är att ni bakar Chokladbrownies. Sedan postar ni en bild på er brownie på Instagram. Under bilden taggar du sedan #Fridasbakutmaning så att jag kan se din bild. OBS. Det krävs ett öppet konto på instagram för att jag ska kunna se bilderna. I slutet av månaden så repostar jag alla bilder från instagram här på Bloggen. Och om det finns något recept till er brownie så länkar jag även det.
Tänk på att du inte får ta en gammal bild på en brownie som du bakat för länge sedan. Tanken med utmaningen är att vi ska ha roligt och baka brownies denna månad!

Bakutmaningen November pågår mellan 1-29 november.
Bilderna presenteras här på bloggen den 30e november.

Var gärna med i min Bakutmaning. På så vis kan vi inspirera varandra och få prata bakning och byta kunskap. Det blir superkul!

Stort Lycka till! 

 

  1. Så kul initiativ, är dock så stressad för har inte hunnit baka än haha, men ska göra det så fort jag kan! / @gottfikanu / @adi_anna

  2. Jag hittade din blogg via Heja livet-tråden och ville komma in och säga hej. Jag har följt dig ett tag och är så otroligt inspirerad över hur du gör bloggbusiness! Du har mycket att lära oss som önskar växa. Tack för en fantastisk blogg! Du är grym!

    1. Men du rara! Vad glad jag blir. Tack!! Stor kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..