Supersnabb Äppelpaj

Det är alltså äppelpaj i ett glas. En supersnabb äppelpaj som du enkelt gör på ett kick. Varför besvära sig med att göra vanlig äppelpaj när denna är ännu godare- och framförallt enklare?

Ingredienserna är få och arbetsinsatsen liten, men resultatet mina vänner. Det är himmelskt!

Supersnabb Äppelpaj, 4 port:

Ingredienser:
3 äpplen
30 g smör
1 dl farinsocker
1 tsk kanel
1 tsk kardemumma
6 digestivekex

Gör så här:

  1. Börja med att skala, kärna ur- och dela äpplena i småbitar. Lägg dem sedan i en stekpanna och tillsätt smör, råsocker, kanel och kardemumma. Låt puttra under omrörning tills äpplena blivit mjuka (ca. 3-5 minuter). Tillsätt grovkrossade digestivekex och rör om.
  2. Lägg upp äppelröran i ett glas och slå på vaniljsås. Toppa med lite extra kex och kryddor. Serveras gärna lite ljummen, men går även bra att spara i kylskåp till dagen efter.

Lycka till med din supersnabba äppelpaj. Och glöm för guds skull inte att kolla in min Youtubekanal för en video på när jag bakar dessa. Kram på er! ♥