ANNONS

Hemgjord Snickers

/
Missa för allt i världen inte filmen på min Youtubekanal där jag bakar just dessa Snickers! Och glöm inte att prenumerera för fler roliga videos. :-)

hemgjord_snickers.jpg2
Jag menar.. KOLLA på dessa Snickers? Rent utseendemässigt går det knappt att se att de är hemgjorda, inte sant? Jag tycker att de blev så himla fina. Och Smaken? De smakar precis som köpta Snickers, fast lite godare till och med.

hemgjord_snickers.jpg8
Jag kommer då aldrig mer att köpa snickers i butik. Ska se till att ha hemgjord Snickers hemma när sötsuget sätter in. Dessa går att förvara länge i tätslutande burkar med lock, svalt och lite torrt. Gärna i ett skafferi. Även i kylskåp funkar.

Hemgjord Snickers, 10 bars:

 • 200 g mjölkchoklad
 • 2 dl jordnötssmör
 • 1 burk marshmallowfluff
 • 220 g mjuka smörkolakarameller, jag använde Werthers Original soft
 • 2 msk vispgrädde
 • 2 dl saltade jordnötter

Gör så här:

 1. Börja med att klä en limpform (1.5l) med plastfolie.
 2. Smält ihop mjölkchokladen med 1 dl jordnötssmör i en kastrull på låg värme eller i micron. Rör ihop så att allt blandas väl. Häll hälften av chokladblandningen i formen och bred ut så att hela botten täcks. Ställ i kylskåp och ställ resterande choklad åt sidan.
 3. Smält ihop marshmallowfluff med resterande jordnötssmör (1 dl) och rör ordentligt tills allt blandats. Tryck sedan ut smeten över den stelnade chokladbotten. Ställ tillbaka in i kylskåpet medan du gör nästa lager.
 4. Smält kolakaramellerna med vispgrädden i en kastrull på låg värme. Rör hela tiden tills alla karameller smält helt. Blanda sedan ner jordnötterna och bred ut kolablandningen över marshmallowfluffet i formen.
 5. Bred till sist ut den sista chokladblandningen över kolan och ställ in i kylskåpet för att stelna i ca. 30 minuter. Tag sedan ut och skär i bitar.

hemgjord_snickers.jpg4
Hoppas att din Hemgjorda Snickers kommer att smaka ljuvligt!!

Lycka till med ditt hemgjorda godis. Stor kram! ♥

7
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00