Nyttig Glass – 9 smaker

Hej på er! Mår ni bra idag? 🙂
På senaste tiden har jag sett att ni är många som kikar in på bloggen och söker efter nyttig glass. Jag kan förstå det, för den nyttiga glassen är SÅ god. Så jag har nu samlat mina favoriter åt er här nedan.

lingonglass

Lingonglass

 

 

nyttig-kokosglass4

Kokosglass

nyttig-blabarsglass2

Blåbärsglass

Nyttig Chokladglass7

Chokladglass

Nyttig Hallonglass2

Hallonglass

nyttig-avokadoglass3

Avokadoglass

nyttig-jordgubbsglass

Jordgubbsglass

nutellaglass-pa-2-ingredienser2

Nutellaglass

saffransglass-pa-2-ingredienser5

Saffransglass

 

  1. Sara skriver:

    Hej Frida, vill först och främst tacka för en kanon bra blogg! Förstår nu också varför de inte gått att kommentera. Jag undrar om du har något bra förslag på en nyttig glass som inte innehåller banan? Eller något som man kan byta ut bananen mot i och med att jag är allergisk. Tack på förhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..