ANNONS

Lingonglass

/

God morgon hjärtan. Måndag och ny, fullspäckad vecka. Det är bara att sätta igång med jobbet på en gång. Idag har jag många timmars bakning framför mig. Ska bli roligt. Men innan jag sätter min första deg så tänkte jag dela med mig av en supergod Lingonglass som du enkelt gör på bara några minuter.

lingonglass

Jag toppade min glass med lite krossad pepparkaka. Som många säkert vet är lingon och pepparkaka en klassisk smakkombination, jag kan förstå varför. Det är ju bara SÅ gott ihop. Om jag inte hade velat att denna glass skulle vara nyttig så hade jag ringlat över lite kolasås också.. Får bli till fikat senare i veckan. 🙂

lingonglass3

Lingonglass, 2 port:
2 frysta bananer i skivor
1 dl frysta lingon
1 dl grekisk yoghurt
1 tsk honung – efter smak
1 krm vaniljpulver

Mixa alla ingredienser i en blender till en slät glassmet.
Skopa upp i fryståliga serveringsskålar och låt frysa i ca. 20-30 minuter – du kan även servera glassen direkt om du gillar konsistensen som är.
Toppa gärna med lite krossad pepparkaka.

Nu måste jag sätta fart. Ha en fin måndag! Vi hörs lite senare. Kram ♥

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00