ANNONS

Chokladbollar med Nutellagömma

/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej på er! TACK snälla för alla fina ord igår. Så roligt att många av er uppskattar mina videos som jag publicerar på min Instagram och min Facebooksida. Det är så himla roligt att göra dessa filmer! Har faktiskt gjort en idag också.
Idag filmade jag när jag bakar mina oerhört populära Chokladbollar med Nutellagömma. Jag kom på det receptet för ett par år sedan och från första gången de publicerades i bloggen har jag fått en otrolig respons på det receptet. Många har kopierat det och idag finns det på de allra flesta mat- och bokbloggar. Superkul! Tänkte därför att det kunde vara roligt med ett litet klipp på hur jag bakar dessa ljuvliga godbitar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag menar.. Kolla! Aah, de är bara så goda.

Chokladbollar med Nutellagömma, 20 st:
200 g Smör, rumsvarmt
1.5 dl Florsocker
0.75 dl Kaffe
1 msk Vaniljsocker
1 msk Kakao
1 dl Oboypulver
9 dl Havregryn
20 tsk Nutella

Börja med att klicka ut 20 teskedar nutella på ett bakplåtspapper, frys i 30 minuter.
Vispa smör, florsocker och kaffe med elvisp till ett fluff.
Tillsätt vaniljsocker, kakao och oboypulver, rör ihop.
Mixa havregryn till ett pulver i din matberedare och vispa sedan ner det i smeten.
Rulla till 20 bollar och tryck in en bit nutella i varje.
Rulla sedan i Kokos eller pärlsocker.
Förvaras i en tätslutande burk med lock i kylskåpet. Går utmärkt att frysa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Missa nu inte min Film som du hittar på min Facebooksida. Kram! ♥

12
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00