Energibars

energibars
Energibars är toppen att göra och frysa ner. Sedan plockar du fram så många du behöver. Jag brukar äta en energibar under eftermiddagen när jag har en extra lång arbetsdag, eller så brukar jag packa ner en i väskan när jag ska ut och resa, för att kunna äta när energin tryter. Smidigt, enkelt och supergott!

Energibars, 10 st:

Ingredienser:
2 dl färska dadlar, urkärnade
2 dl torkade aprikoser
2 msk pumpakärnor
2 msk solroskärnor
2 msk linfrön
2 msk chiafrön
1 dl proteinpulver med vanfri smak

Gör så här:
Mixa alla ingredienser i din matberedare. Tryck ut på ett bakplåtspapper och ställ i kylskåp i 1 h. Skär i lagom stora bitar och slå in i bakplåtspapper. Förvaras i en tätslutande burk med lock i kylskåp.

energibars

Lycka till med dina Energibars! ♥

  1. Sara skriver:

    Godkväll! Imorgon ska det bakas bars 🙂 men jag har inget proteinpulver. Kan man bara hoppa över det? Med vänlig hälsning, Sara

  2. Anna skriver:

    Ska pröva dessa – perfekt att ha med till högskolan om dagarna tänker jag 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..