ANNONS

After eight- chokladbollar

/

Hej på er!
Tack snälla för den respons jag fått på min himmelska Jordgubbstårta.
Det är SÅ himla roligt när ni skriver- och skickar bilder till mig på det ni bakat efter mina recept.
Tårtan har gjort succé på internet och jag skymtar bilder på den både här och där.
Det är superkul! Tack! ♥

Ni vet väl att det är CHOKLADBOLLENS DAG imorgon?
Det är väl någonting som vi baktokiga människor håller reda på..
Och bara för att det är den dagen imorgon så ska ni nu få ett recept på ljuvliga chokladbollar med After eight.
De är så goda att hälften (nästan) vore nog.

Jag vet inte om jag någonsin igen kommer vilja göra ”vaniljs” chokladbollar..
Dessa placerar sig lätt som delad nummer 1 på min chokladbollslista tillsammans med Nutellabollarna.
Ja, jag har en sådan lista.. Har inte alla det? :-$

Nu ska ni få receptet. ♥

After eight- chokladbollar:
100 g Smör
1 dl Strösocker
0.75 dl Vispgrädde
2 msk Kakao
1 tsk Vaniljsocker
1 litet pkt After eight
10-12 dl Havregryn

Gör så här:
 Börja med att smälta after eight försiktigt över ett vattenbad.
Vispa smör och strösocker fluffigt med elvisp/assistent på hög hastighet.
Tillsätt grädden och vispa till en smet.
Vispa ner kakao, vaniljsocker och den smälta after eight- chokladen.
Vispa till sist ner havregryn på hög hastighet så att grynen krossas.
Låt stå i kylskåp mist 1 h.
Rulla till bollar och rulla sedan i pärlsocker.
Förvaras i tätslutande burk med lock i kylskåpet.
Går utmärkt att frysa in.

Ha en härlig Chokladbolls-dag imorgon!

LYCKA TILL! ♡

23
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00