ELLE galan – årets bästa fest!

ELLE galan går av stapeln för 18:e året nu på fredag! Och jag har varit på varenda en.

Årets fina inbjudan, och mina snygga smycken från Charlotte Bonde som jag kommer ha på mig på fredag.

Årets fina inbjudan, och mina fina smycken från Charlotte Bonde som jag kommer ha på mig på fredag.

Första året var vi på Stadshuset, en oförglömlig gala hölls på Dansens hus och två gånger var vi på Cirkus. Dramaten och NK har också fungerat som festlokal. Till slut hamnade vi på Grand Hotel, ett underbart koncept och val. Inbjudningskortet är väldigt viktigt när man bjuder på fin fest.

inbjudan
Årets inbjudan till ELLE galan är kanske det allra finaste på dessa år. Både gulligt och stilrent på samma gång, med popup effekt. Påminner mig om ett som jag designade till ELLE galan för en herrans massa år sedan, också med popup.
15
Så här såg det ut förra året, mina gamla kollegor Svante (ELLE Decoration), Ullis (Femina), jag själv och galans värd Cia (ELLE).
ullis14
Och här festar jag och Ullis för två år sedan. Hmmm vad ska man ha på sig? I år blir det inte svart för mig i alla fall …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..