Efter julbord – lite detox

Ibland blir det lite för mycket av det goda. Känner mig fortfarande proppmätt efter stort julbord igår. Trots att man tar så lite av bara hälften av rätterna så blir det lätt två fulla tallrikar. Dessutom så hade Gamla Riksarkivet, ett helt rum med julgotter, det kändes som att komma in i en gammaldags karamellbutik i en Astrid Lindgren bok.

Dessertbordet var ett helt rum!

Dessertbordet var ett helt rum!

Vackraste lokalen, Gamla Riksarkivet.

Efter julbordet hade vi After Work på Kommendören, där blev det ett par glas cava och en liten god fisktaco. Så trevligt att Kommendören kommer ha öppet från 15 på fredagar och lördagar, ligger ju bara ett par kvarter från jobbet.

... så blev det aw på mysiga Kommendören.

… så blev det aw på mysiga Kommendören.

juica

Massor av nyttigheter på flaska.

Jag tycker om att laga ganska nyttig mat. Men när man slarvar med maten som jag gjort på sista tiden så slinker det lätt ner den ena onyttigheten efter den andra. Så idag ska jag bara dricka nyttiga juicer. Hoppas de hjälper mig att komma tillbaka till nyttigare kost, och motar bort min hemska förkylning som jag har haft i en vecka. Jag ska dricka sex stycken Juica idag, varje flaska är producerad på 1 kg färska ekologiska grönsaker och frukter, de är också opastöriserade för att så mycket nyttigheter ska vara kvar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..