ANNONS

Knäckiga havrecookies med Toffifee

/
Jag älskar dessa knäckiga havrecookies och har provat att göra olika varianter tidigare. Toffifee är en favorit så var ju tvungen att prova att göra mina cookies med det också! De blir verkligen som små godisbitar, och ni vet ju vad de säger – är de små så får man ta två! 😍
Havrecookies, ca 32 st
150 g smör
4 1/2 dl havregryn
1 1/4 dl strösocker
1/4 dl ljus sirap
1/2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Fyllning
Toffifee
Sätt ugnen på 200 grader.
Smält smöret i en rymlig kastrull. Blanda i resten av ingredienserna. Rör om ordentligt tills allt är blandat och tryck ut massan i minimuffinsplåt. Grädda mitt i ugnen i ca 5 min. Tryck i en Toffifee i varje kaka så fort de kommer ut ur ugnen. Låt svalna i formen innan kakorna flyttas.
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00