Barhäng med Idolerna

Häromkvällen träffade jag idolerna på invigningen av Bar Anglais. Idag står det på löpsedlarna att de är sjuka …

idol

Sorry, för den dåliga bilden. Men Idolerna såg rätt pigga ut i onsdagskväll när jag träffade på dem på invigningen av Bar Anglais. Baren hade genomgått en renovering och var riktigt fin.

lisaanglais
inbjudning

Samma kväll var jag även på The Cocktail Bar på Mister French, de lanserade sitt nya afterworkkoncept. Sen bar det i väg till housewarming på Swedish Taste, som är en matstudio på Kungsholmen. Där serverades så mumsiga snittar, löjrom på surdeg med hackad rödlök och gräslök och en klick gräddfil.

FullSizeRender

Det enkla är ofta det godaste!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..