Årets goda adventskalendrar

Jag har listat årets godaste adventskalendrarna! På söndag är det bara 2 veckor kvar till 1:a advent.

Till chokladälskaren

inreda

Underbart fin liten byrå med 24 st lådor fyllda med eko-märkta godbitar från Summerbird i Danmark. I varje låda finns 2 st bitar!! På inreda.com för 750 kr.

Till livsnjutaren

simply

Simply Chocolate är min favoritchoklad. Den meterlånga kalendern finns endast i begränsad upplaga och innehåller åtta olika chokladsmaker. Simply Chocolate är ett danskt företag som producerar naturlig choklad med de allra bästa råvarorna tillsammans med härliga smaker! Chokladen är handgjord av det bästa naturen har att erbjuda i form av kakao, nötter och bär. Naturligtvis är samtliga artiklar fria från artificiella smak- och färgämnen. Simply Chocolate säljs idag hos ett hundratal butiker runt om i landet bl a hos NK och systrarna Voltair i Stockholm. Kalendern kostar 295 kr.

Till finsmakaren

valrhona

Lyxig adventskalender med Valrhona choklad. Kalendern är fylld med 23 carréer av mörk choklad och mjölkchoklad, 8 olika sorter samt en trevlig överraskning på julafton. Valrhonachokladen står för enastående kvalitet, och anses som världens bästa choklad. Det finns även en variant med blandad mörk choklad och mjölkchoklad. 225 kr på inreda.com

Till teälskaren

Te

En te-adventskalendern som är fylld med lösviktsteer av olika smaker och sorter, förpackat i portionsförpackningar som räcker till en stark kopp eller två lite svagare koppar te. En smak för varje dag fram till julafton. Tesorterna är ekologiska och KRAV-märkta och i kalendern finns både grönt te, svart te, rött te och örtteer. Finns på Designtorget, för övriga inköpsställen se teadventskalendern.se.

Till den barnsliga

barnkalender

Fin, god och ekologisk är Summerbirds chokladkalender till barnen. Julkalendern innehåller en chokladbit per lucka uppdelat på 8 olika varianter i form av julhjärta, julgris, julgran mm. En ask kostar 295 kr och finns på inreda.com.

Till lakritsfantasten

lakrits

Läcker julkalender från Johan Bülow, med 24 luckor fyllda med helt fantastiskt galet god lakrits. Ge den till någon du tycker om eller varför inte skäm bort dig själv. Liquorice Christmas Calendar kostar ca 300 och finns hos NK, Illums Bolighus och på chokladolakrits.se. Liquorice Christmas Calendar 2015 är fylld med 24 härliga lakridsupplevelser exklusivt framtagna för julkalendern! Liquorice Christmas Calendar har rek. pris 300:- och finns hos NK, Illums Bolighus och andra kvalitetsbutiker runtom i landet fr.o.m. mitten av oktober.

Till den medvetna

medveten

Ekologisk chokladkalender från Summerbird från Danmark. Snygg ask i vitt med julmotiv tryckt i silver. Perfekt att kalendern innehåller 2 bitar i varje lucka. Praliner i smaker som valencia, provence, piemonte, mint, amber, praliné, laesö, körsbärshjärta, fleur d´orange, heart, liquorice tryffel, praliné tryffel. Kostar 460 kr på inreda.com

Till den modeintresserade

Lacroix

Valrhona i samarbete med modeskaparen Christian Lacroix. Det här är egentligen ingen kalender och innehåller bara 16 bitar, men den får vara med ändå. Man kan köra lite 5:2 några dagar. Den finns i två varianter, denna rosa med blandade praliner och en röd med bara mörk choklad. En ask kostar 265 kr på inreda.com.

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..