99byebye

Idag markerar 10 månader för mig och 99Bottles här på alltommat.se. 10 fantastiskt innehållsrika och roliga månader, bäst summerat i min årskrönika. Nu är dock slutdestinationen här nådd.

Imorgon återgår jag nämligen till min ursprungliga plattform på 99bottles.se. Där kommer jag fortsätta att rapportera direkt inifrån hantverksölens hjärta. Fotot och bilden kommer fortsatt ha en central roll, rent bokstavligt få en större plats. Utgivningstakten kommer vara lägre men med längre men med mer djuplodade berättelser från ölens världen. Initialt kommer siten vara en byggarbetsplats men passa gärna på att följa 99Bottles på Instagram och Facebook under väntan.

Sist men inte minst vill jag framförallt vill jag ta tillfället i akt och tacka alla som följt mina öleskapader här på alltommat.se. Jag vill också tacka min redaktör Hanna E Lindberg som varit ett oersättligt och uppskattat bollplank under året.

Från och med imorgon ses vi på 99bottles.se. Gott nytt 2015!

LOADING..