Bortom öl och böcker med Beer & Beyond

Hoppas att många av er tagit ledigt inför julen och möjlighet att varva ner ett slag innan julfirandet tar vid. Själv har jag dragit mig tillbaka till det rofyllda Gotland. Det är öde och alldeles tyst så här års. Det vill säga en ypperlig stund att slå sig ner i läderfåtöljen med en bra smuttaröl och en bok. Sveriges bästa och mest välsorterade ölboklåda heter Beer & Beyond och drivs av göteborgaren Johan Kronqvist. Utöver bokhandeln skriver han en blogg som alltid är lika kul att besöka.

_99B9833

Nu kanske tidsramen för att göra de sista klappinköpen är lite väl snäv. Det gör absolut ingenting, Beer & Beyond funkar lite bra året om. Oavsett om du letar efter nya titlar eller antikvariat-rariteter är Johans bokhörn platsen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..