wpid-wp-1415868566409.jpeg

Igår kontaktade Darryl De Necker mig från Göteborgsbryggeriet Beerbliotek och berättade den glädjande nyheten att de planerar att utöka sin verksamhet. För er som inte känner till dem sen tidigare är Beerbliotek ett bryggeri som fokuserar på att göra engångssatser (one-offs) av öl. När ett öl är klart bryggs ett nytt, annorlunda öl, och så fortsätter det. Ölen är ett av landets bästa så det är på något sätt litet extra välkommet när just dessa gossar väljer att expandera sin produktion.

I och med utbyggnaden går Niklas Gustafsson and Gary Mclachlan, kända som ägarna till ölbarerna The Rover och Ölrepubliken, in i företaget. Utöver det befintliga bryggeriet i Sockerbruket kommer ett andra bryggeri att etableras som kommer att kunna brygga en volymölen. Läs mer om förändringarna på Beerbliotek.

LOADING..