Nynäshamns Ångbryggeris bok – Allt utom en stor stark

NynäsAlltUtomEnStorStark_0001-2

Den gångna veckan har varit lång och intressant. Ett härligt lunchbesök på Pressklubben i onsdags och ett släpp på Systembolaget i fredags. Den kommande veckan bjuder på ett par trevliga luncher, ölglasprovning, ölprovning och ett bryggeribesök i Stockholmstrakten. Någon som kan gissa vilket?

Jag avslutar veckan med att läsa en bok om ett av de få bryggeri som faktiskt var med när allt (läs, den moderna svenska hantverksölstraditionen) fick grogrund på 90-talet och som än idag fortsätter att producera högkvalitativ hantverksbärs. Här talar jag så klart om inga mindre än pionjärerna, Nynäshamns Ångbryggeri.

Boken kom ut för ett par år sen och jag lever efter mottot, bättre sent än aldrig, när jag nu äntligen får öppna bokens pärmar. Sugen på att köpa boken? Du hittar den i bryggeriets webshop.

LOADING..