_99B5013

Efter eftermiddagens poolbad smet jag ner till matbutiken Whole Foods i Venice. Till att börja med ska jag säga att Whole Foods är en otroligt fin (och dyr) kedja medmatbutiker där du tillsynes inspireras till både till matlagning och köp vid varje hyllgavel. Är man mätt när man kommer in genom dörrarna är det snart bort glömt.

_99B5015

Ansvarig för ölen och inköp är Joe som tog sig tiden att snacka med mig en stund. Till största delen är kylarna fyllda med härlig, purfärsk och lokalproducerad IPA av alla dess slag. Bira från Los Angeles-baserade Angle City Brewery till South Bays El Segundo Brewing Co och Santa Barbaras Telegraph Brewing Co med fler bråkar om utrymmet i välkylda hyllorna. Det fanns mycket gott och det var svårt att välja ut några flaskor som följa med i korgen, men som sagt, någon måste ju göra jobbet.

_99B5016

_99B5030

Det bästa med Whole Foods är den till kylen anslutande öl- och vinbaren. När jag lite yr och trött efter allt shoppande kunde sjunka ner  på en mjuk pall och beställa en provbricka med några lokalproducerade öl var lyckan fullständig.

_99B5019

Från vänster ser vi Telegraphs veteöl White Ale, Bear Republic dubbel-IPA Apex, Absolutions kokosnötsporter Possessed och Smog Citys Groundwork Coffee Porter. Trots hettan ute så föredrog jag både kokosnötsportern och kaffeportern denna dag.

LOADING..