_99B3643

Jag har aldrig anordnat en tävling tidigare men någon gång ska vara den första. Det är riktigt kul att presentera en intressant och välbelönad sån i detta fall.

Under den kommande veckan har du chansen att vinna en prenumeration på 5 nya chokladkakor från italienska chockladkonstnärerna Gardini. Helt öllös blir inte heller, utöver chokladen följer ett öltips med till varje choklad. Vinner du får du en chokladkaka per månad mellan maj och september.

Nå hur vinner man då? Genom att dela med dig smakkombinationer som du testat och blivit mest förvånad över att de passar bra ihop. Såklart är en ölkombo roligast men har något annat som får mig att ramla av stolen så – fire away. Skriv ditt tips i kommentarsfältet nedan senast näst onsdag. Jag väljer då ut 3 personer som kommit på spännande smakkombos, som vinner varsin chokladprenumeration. Kört hårt!

Jag anordar denna tävling tillsammans med importören Beriksson. Endast deltagare med en adress i Sverige kan deltaga.

I’ve never organized a contest before, hence this will be a first. I’m excited to be able to present to you some great prizes.

During the coming week you’ll have the chance win a subscription of 5 new chocolate bars from Italian artisanal chocolate makers Gardini. Of course I won’t leave you completely without beer, in addition to each chocolate you’ll receive a beer recommendation to go with it. If you win, you’ll get a chocolate bar every month between May and September.

Well, how do you win? By sharing a favorite flavor combination you’ve tried and been most surprised by. I’ll appreciate a solid beer combo, but present something that makes me fall off my chair and I’ll consider it. To participate enter your tip in the comments section below by next Wednesday. I’ll then select the 3 people who have posted the most exciting combos to recieve a chocolate subscription. Just do it!

This contest is organized together with importer Beriksson. Only participants with an address in Sweden can participate.

 1. Jag var lite schysst och förlängde tävlan till två veckor. Kul med alla förslag! Nu senaste med två gin-kombinationer. Oväntat! På onsdag annonseras vinnaren så än finns det tid att komma med ett bidrag!

 2. Ölmässigt så är Yeti och Jacky chokladpudding en lättillgänglig kombination.
  Annars så är gin och julmust en riktigt bra juldrink.

 3. One of my favourites is gin and jam (sylt). You can shake them up together to make a fine cocktail. For example, the floral aromas of Hendricks gin go really well with strawberry jam. I like Bombay gin with raspberry or cloudberry gin. Another favourite combo is pineapple and cilantro. I like to whizz them together with come cucumber, ice, and lime to make a refreshing drink. Adding alcohol is not necessary, but gin, light rum, and tequila all go well. And in the beer department, beer and lime. Not so original, but I’ve mixed beer with margarita mix for a beergarita, and it is surprisingly delicious!

 4. Endast ätit och druckit nedanstående var för sig men tror på att kombinera dem:
  Sorbet på asiatiska örter och Oude Gueuze Tilquin.
  Boom!

 5. Det trillar in grymt kreativa och goda? kombonationer. Ölkombona låter klockrena, Jockes glass låter spännande!

  Keep em coming!

 6. Enkelt, förmiddagssuris!

  Dunka ner en valfri Proviva Superfrukt i en Girardin Black Label och du har en fruktig suris med extra vitaminkick som till på köpet blir grymt gott. Funkade perfekt på väg ner till CBC 🙂

 7. Tyvärr var det inte i en combo med öl men en glass med smak av dragon och olivolja, it will blow your mind.. eller kanske inte.

 8. På en ölprovning en gång provade vi choklad med havssalt kombinerat med en rököl. Låter knasigt men det var en explosion i munnen av smaker. Riktigt gott!

 9. Hola

  När vi tog fram en ny öl som är en robust cacaoöl med habaneropepar i så provade vi en kanelmjölkchokladtryffel till som fullkomligt kompletterade men samtidigt balanserade hettan i ölen. Asgott

Comments are closed.

LOADING..