Mikkeller Bar Stockholm – Chatting and drinking

Idag besökte jag och ett gäng vänner stans senaste och till synes populäraste ölhak. Två veckor in och Mikkeller Bar Stockholm är fortfarande packat med folk. Jag går med min mentala machete genom en djungel av folk fram till bardisken för att beställa. Bakom baren kämpar Jonathan och Petra för att servera de många törstiga gästerna, lika trevliga och glada som vanligt. Två av kvällens öl blev barens egna, Mikkeller Vasa Pils och Wit. Med ett kul och varierat utbud och ruggigt kunnig personal är Mikkeller Bar det perfekta stället om du vill börja utforska hantverksölens värld, så väl för dig som redan förälskat dig i den förädlade maltdrycken.

Today me and a bunch of friends visited Stockholm latest and at the moment seemingly most popular beer hangout. Two weeks deep into operations and Mikkeller Bar Stockholm is still packed like a can of sardines. Mentally cutting my way through the crowd I finally reach the bar to order a beer. Behind the counter I find Jonathan and Petra busy serving people their orders and doing it with their everlasting enthusiasm. Tonight’s beers included Mikkeller’s very own Vasa Pils and Wit. With a great selections of beers and incredibly knowledgable staff, Mikkeller Bar Stockholm is really the perfect spot for everyone with a interest in artisanal beers, from you guys taking your first baby steps into the craft beer world to those of you who have already fallen hard for the noble malt drink.

  1. Anja skriver:

    Heja Mikkeller! Heja Jonte!

Comments are closed.

LOADING..