Man in the Moon – 20 years in the beer business

Gastropuben Man in the Moon är och har länge varit en institution bland ölälskare i Stockholm. I 20 år har dom arbetat i ölens tjänst, med ett enormt utbud och sköna återkommande evenemang dom January Hop Madness. 20-årsjubileet startar med en stor inledningsfest den 21 mars och rullar på i två veckor framåt. Till ära av denna födelsedag har inte mindre än 14 jubileumsöl gjorts i samarbete med 12 bryggerier. Allt från ökända danska Mikkeller, till Skåne-brorsorna Brekeriet, till de engelsktalande göteborgarna Beerbliotek. Jag sprang tidigare idag på Eryo, restaurangchef på Man in the Moon, och frågade honom vad han tycker om den stundade festen. – ”Att fira 20 år är stort, det är ett utmärkt tillfälle för oss att lyfta fram våra favoritbryggerier”.

Läs vilka övriga bryggerier som är med, om deras öl samt festen på ManintheMoon.se.

Gastro pub Man in the Moon has been and still is an institution among beer lovers in Stockholm. For 20 years they’ve stayed true to craft beer, offering a huge variety and organizing recurrent annual events like the January Hop Madness. Their 20th anniversary kicks off with a big opening party on March 21 and continues for two weeks. In honor of this birthday, no less than 14 anniversary beers have been made in collaboration with 12 breweries. Everything from Danish rock-star brewer Mikkeller, to Scania brothers Brekeriet, to the native English speaking Beerbliotek from Gothenburg. Earlier today I ran into Eryo, manager at Man in the Moon, and asked him to sum the approaching anniversary. – ”Celebrating 20 years is huge, it’s an excellent opportunity to show off our favorite breweries”.

Read up on what other breweries have signed up, about their beers and the anniversary at ManintheMoon.se .

LOADING..