BonBon Deli – Waiting for lunch and drinking

image

Jag gillar nytänkade och lite utanför-boxen-tänk emellan åt. Ett stenkast från mitt jobb ligger BonBon Deli på Rådmansgatan 23, en liten avknoppning från restaurang BonBon. Menyn är enkel och domineras som oftast av USA-inspirerade sandwiches som BonBon burger, Philly cheese steak, Ruben etc. Lägg där till dagens lunch som kan vara allt från gulasch till chilli. Maten är vällagad, flottig, salt och sjuktligt god. Inte nog med det så erbjuder dom också ett litet glas så kallat ”väntöl” från kranen för ringa 25kr. Genialiskt enkelt och ändå så bra!

Once in a while I embrace creative and beyond-the-box thinking. A mere stone’s throw from work is BonBon Deli at Rådmansgatan 23, a subsidiary to restuarant BonBon. Their menu is simple and is dominated by American inspired sandwiches like the BonBon burger, Philly Cheese Steak and Ruben. They also serve a daily special which ranges from from a gulasch to a chili. The food’s well-made, greasy, salty and absolutely delicious. On top of this they offer a so-called small ”wait-beer” for a mere 25 SEK a glass, while your meal is prepared. Simply genius!

image

image

image

image

LOADING..