Nytt bubbel för en tolerantare värld

8 februari 2017 Skriv en kommentar
Allmänt / Dryck

Precis lagom till att hela schlagergrejset dragit i gång kommer den här fina cavaflaskan True Colours. Fem kronor av varje köpt flaska går till Regnbågsfonden som jobbar för mänskliga rättigheter. Ännu ett gott skäl att dricka bubbel alltså!

True Colors är en ny kava med mycket smak av päron. För varje såld flaska går fem kronor till Regnbågsfonden som arbetar för mänskliga rättigheter i hela världen.
True Colours är en ny cava med mycket smak av päron. För varje såld flaska går fem kronor till Regnbågsfonden som arbetar för mänskliga rättigheter i hela världen.

Cavan finns än så länge bara i beställningssortimentet, men jag säger det igen: det är ENKELT att beställa på Systembolaget nuförtiden! En går bara in på deras hemsida och väljer vilken butik en vill ha varorna ska skickas till, du får ett sms när flaskorna finns där och de ligger kvar i två veckor. Klart som korvspad!

Här är en drink som toppas med bubbel: Pride Royal!

True Colors kostar 98 kronor och funkar både som aperitif, schlagerbubbel och till fruktiga desserter. Den har mycket smak av päron och äpplen och passar allra bäst för den som inte älskar supertorra viner.

Stiftelsen Regnbågsfonden startades av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter. Den hjälper HBT-organisationer och även enskilda HBT-människor i världen med ekonomiskt bistånd.

Just nu finns True Colours endast som cava, men om den säljer bra så planeras även för ett rött, ett vitt och ett alkoholfritt vin.

Nu finns True Colours på box, läs mer här!