Var med och utse årets matbluff 2015

8 januari 2016 1 kommentar
Allmänt / Mat

Årets matbluff 2015. I slutet av januari presenterar konsumentförening Äkta vara "vinnaren".
Årets matbluff 2015. I slutet av januari presenterar konsumentföreningen Äkta vara ”vinnaren”.

 

I slutet av januari har någon producent det tveksamma nöjet att motta utmärkelsen Årets matbluff 2015.

Konsumentföreningen Äkta vara har fått inspiration hos nederländska FoodWatch. De gav sitt pris, Det ruttna guldägget, till torkade tranbär från matkedjan Albert Heijn som beskrevs som superfood fast de innehöll 68 % ananassirap och endast 30 % tranbär.

Vem som helst kan nominera produkter fram till den 20 januari. Bland förslagen väljer Äkta varas jury ut ett antal finalister. Sedan får läsarna rösta fram vinnaren, som presenteras i slutet av januari.

Här nominerar du produkter!