Ctrl Alt Delete

25 januari 2012 2 kommentarer
ÖL, VIN OCH WHISKY

Annonsen laddas.

Jajamensan, det är sant. Jag har fått äran att testa nya Nils Oscar. Ctrl Alt Delete heter ölet och det är en altbier vi pratar om. Lätt i alco halt. 4,6 om jag inte minns fel och smaken som möter en är till en början väldigt mjuk, nästintill svag, men den växer fort och blir till en mycket behaglig resa efter bara någon lite sekund. Resan fortsätter sedan länge och sitter i på ett mycket glädjande sätt i eftersmaken.

Eftersom ölet inte är så starkt och så grymt välsmakande så måste jag hålla med skaparen (inte gud alltså, utan skaparen av detta öl, haha). ”Ölet har en stor hinkabilitet.” Hahahah, stor glädje!

För övrigt så fick jag hem en låda med riktigt goda ting igår för att testa lite recept till bloggen Tomatprat. Kika här om ni vill ta del av mitt första alster av två… :-)

//Frederik