Annonsen laddas.

Södra släpper finöl

15 juli 2016 Skriv en kommentar
ÖL, VIN OCH WHISKY

Södra Maltfabriken står för en hel del ruskigt bra öl, till exempel Södra Passion som är en helt grymt bra ale med friska sommartoner som man bara vill ha mer och mer av.

Nu är det dags för Södra Jura Island Glory.


Bolaget beskriver den enligt följande;

Nyanserad, fruktig smak med tydlig beska, inslag av ananas, surdegslimpa, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till rätter av lamm- eller nötkött, eller som sällskapsdryck.

En riktigt fin ale med lätt touch av rökighet. Priset ligger på 19,90 kr för en 33cl, ölet finns i beställningssortimentet, det är bara att beställa, passa så klart på att beställa hem några flaskor Svinninge EKG också, glädjeliv!!! :-)

Har ni otrolig tur så finns det några flaskor Svinninge Bullet att göra privatimport på, görs via bolagets hemsida. Då ligger priset på ca 10, 70 per flaska. 👍👍👍

//F

Annonsen laddas.

Peperoni Pan Pizza

8 juli 2016 Skriv en kommentar
MAT FRÅN ITALIEN

Ett recept ur min bok American Fast Food – Snabbmat i lugn och ro finner vi på bloggen idag. Så löjligt, magiskt gott och trevligt att pula med. Kidsen toppar sina panpizzas själva och det är verkligen bara att låta fantasin sväva fritt. Min variant är ju en sann klassiker med peperoni och feferoni, men som sagt – testa, lek och njut!

panpizza

PEPERONI PAN PIZZA

4 pan pizzas i portionsformar

Degen:
50 g färsk jäst
2 tsk socker
1 tsk flingsalt
0.5 dl olivolja
3 dl ljummet vatten
7- 9 dl vetemjöl special
Fyllningen:
2 buffelmozzarella
1 näve riven mozzarella
3 dl tomatsås
Peperoni, skivad stark korv
Feferoni, stark
Flingsalt & svartpeppar

Sätt ugnen på 250°C med bakstenen på plats. Har ni en sten till kolgrillen så är det verkligen att föredra. Jag använder mig av en och tro mig, det är helt otroligt bra, så grymt mysigt att stå ute och baka pizzor, tro mig… Det är magiskt!

Läs hela receptet här>>

Annonsen laddas.

Svinninge EKG – Nu släppt!

5 juli 2016 Skriv en kommentar
ÖL, VIN OCH WHISKY

Hej vänner,

Nu finns Svinninge EKG att beställas på Systembolaget land och rike runt! :-)

http://www.systembolaget.se/dryck/ol/svinninge-ekg-3110303
”Maltig, nyanserad smak med inslag av torkade fikon, choklad, gräddkola, nötter och sirapslimpa. Serveras vid 10-12°C till rätter lamm- eller nötkött, eller som sällskapsdryck.”
Svinninge EKG liten

Allt Om Mat Grillspecial

30 juni 2016 Skriv en kommentar
NÖT, FLÄSK & VILT

Här har vi bara lite bilder, men sicka trevliga bilder sen då!! Alltså i Allt Om Mat Grillspecial… I vanlig ordning när jag har den stora äran att jobba med Allt Om Mat så plockas fantastiska Charlie Drevstam in med kameran och jag hoppas verkligen ni tar er en titt i denna tidning som utöver min recept är fylld så det räcker om och om igen. Läs mer om mitt SMOKEY BBQ REPO här>>

lyxlagat.se