Podcast med Hampus Thunholm från Agaton och Shibumi

Andreas Ivarsson

Dags för avsnitt nummer 13 av In The Kitchens podcast och den här gången har jag träffat Hampus Thunholm från restaurang Agaton i Ramundberget, men han är också aktuell med nya krogen Shibumi som öppnar snart.

Vi satt i Agatons vinkällare och gjorde intervjun, där snackade vi om hur Hampus hamnade i Ramundberget, vad Mästarklassutmärkelsen betyder för Agaton, om hans fascination för yuzu och en hel del annat.

Missa för all del inte min recension av restaurang Agaton.

Hur lyssnar man på podcasten?

Det smidigaste är att ladda ner avsnitten till mobilen, då laddas varje avsnitt ner automatiskt. Om du har Iphone rekommenderar jag inbyggda Itunes och använder du Android är Podkicker mitt tips. När du laddat ner appen ska du bara börja prenumerera också och det gör du med länkarna här nedan. Självklart kan du också lyssna direkt under respektive avsnitt.

Podcasten i Itunes

Podcastens rss-länk som du kan använda i bland annat Podkicker

Direktlänk till mp3-filen

Tidigare avsnitt hittar du på In The Kitchens ”gamla” sajt tills vidare.