Nypremiär för podcasten – Cissi Wallin

Andreas Ivarsson

Idag är det nypremiär för In The Kitchens podcast, den här gången har jag pratat med Cissi Wallin. Förutom att vara programledare i radio, skriva vassa krönikor och massa andra kul projekt, så bloggar Cissi om mat från New York här på Allt om Mat.

Jag och Cissi hade ett kul samtal om polsk matkultur, fega svenskar, diskuterade lite klass och genus ihopkopplat med mat. Det roligaste var ändå när jag frågade om varför Cissi ska blogga om New York, ett ämne det redan skrivits spaltmetrar om. Men Cissi tycker att det är för bajsnödigt rapporterande om New York i svenska medier och det vill hon ändra på.

Skriv gärna en kommentar med vad du tycker om avsnittet med Cissi Wallin. Och berätta gärna om vilka personer ni skulle vilja höra i min podcast.

Mitt mål med podcasten

I varje avsnitt träffar jag en intressant person med någon koppling till mat och dryck, vi har ett intressant samtal (hoppas jag) och tanken är att man ska gå lite mer på djupet än vad man brukar i till exempel vanliga tidningsintervjuer.

Hur ofta kommer nytt avsnitt?

Varannan vecka tänkte jag till att börja med, alltså två avsnitt i månaden. Det är en bra takt för mig rent arbetsmässigt och du som lyssnare kan säkert mäkta med det.

Gäst i nästa avsnitt

Då träffar jag skådespelaren och komikern Nour El Refai, just nu aktuell som programledare för Melodifestivalen. Vi pratar om whisky, Nours absolut största intresse.

Hur lyssnar man på podcasten?

Det smidigaste är att ladda ner avsnitten till mobilen, då laddas varje avsnitt ner automatiskt. Om du har Iphone rekommenderar jag inbyggda Itunes och använder du Android är Podkicker mitt tips. När du laddat ner appen ska du bara börja prenumerera också och det gör du med länkarna här nedan. Självklart kan du också lyssna direkt under respektive avsnitt.

Podcasten i Itunes

Podcastens rss-länk som du kan använda i bland annat Podkicker

Direktlänk till mp3-filen

Tidigare avsnitt hittar du på In The Kitchens ”gamla” sajt tills vidare.